Byte og retur

Ingen kjøkkenmaskiner forlater butikken uten at vi har sjekket at de er feilfrie og stemmer overens med beskrivelsen på produktsiden. Vi selger også andre sortering i butikken, men vil da angi hva som har gjort at vi har redusert prisen. Dette kan være alt fra feil i farge til et lite hakk. Dersom du likevel skulle oppdage en feil på varen du har fått tilsendt, vil vi selvfølgelig gi deg erstatning. Vær oppmerksom på at flere av produktene våre har gode garantier, noe som gir deg god beskyttelse mot fabrikasjonsfeil.

Hva skjer om jeg angrer kjøpet?

Dersom du angrer kjøpet og vil ha pengene tilbake, må du sende produktet tilbake i ubrutt emballasje. Ellers vil vi ikke godkjenne returen. Angreretten gjelder i 14 dager etter at du har mottatt varen. Etter det er det du som må betale kostnadene ved retur. Dette gjelder også ved bytter, dersom vi ikke har blitt enige om noe annet.

Kontakt oss om du vil foreta en retur

Du må ta kontakt med oss før du sender varen tilbake. Vi vil sende deg et spesielt skjema som du må fylle ut. Vi gir deg også nødvendig informasjon om returen din.

Handlekurven