Om oss

Alle har behov for mat, og det betyr ofte at vi må lage den selv. Gode kjøkkenmaskiner gjør halve jobben for oss, og bidrar til at jobben på kjøkkenet blir morsommere. Vår misjon er å få så mange som mulig til å forstå at kjøkkenmaskiner av høy kvalitet er en form for hverdagsluksus som er verdt prisen!

Personlig kundekontakt er viktig for oss

Vi begynte med å selge kjøkkenmaskiner i 2016. Det er mange som har spurt om vi ikke skal åpne fysiske butikker, men vi trives med å selge kjøkkenmaskiner på nettet. Det gir oss mer tid til å gi våre kunder personlig service online og på messer.

Uavhengig aktør

En av grunnene til at vi kan ha et stort utvalg med kjøkkenmaskiner av høy kvalitet er at vi har våre egne oppkjøpere som hele tiden er ute og sonderer markedet. Vi er altså ikke avhengig av grossister som selger de samme kjøkkenmaskinene til alle butikkene i Norge. Enkelte av maskinene vi selger fås kun kjøpt hos oss. Vi kjøper gjerne inn kjøkkenmaskiner fra mindre og mer ukjente produsenter, og har en forkjærlighet for produsenter som jobber etter en etisk og miljøvennlig profil.

Handlekurven